Post by pecatimedrock on Feb 15, 2022 23:41:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ključi za odklepanje ▞▞▞
▞▞▞ Merge Plane Robots - Idle Game 2022 version ▞▞▞
Usodil sem se, a vseeno bom igral igro
To je odlična igra, da si privoščite odmor. Edina slaba stran zame je, da je preveč oglasov in je precej zaostala, razen tega pa je dobra igra.
Merge Plane Robots - Idle Game કેઝ્યુઅલ ulmk
Všeč mi je ta igra, roboti postajajo vse boljši in to igro sem začel igrati pri 5 letih, zdaj imam 26 let in še vedno igram
3 le nalaganje je tako počasno
Preveč. Robotov ne morem spraviti ven brez plošče za polnjenje škatel.
Igranje je tako zanimivo in neverjetno, da bi ga morali preizkusiti.
Igra mi je zelo všeč, super je
Ta igra je lepa
no
Po mojem mnenju je res kul, ampak ja, res je kul, všeč mi je in če tega nimaš nameščenega, ga moraš namestiti, zato naredi to, sicer bom pokakal na avto tvoje mame in bom dobil ptička Tweetyja kakec na tvoj avto
to je najboljša igra vseh časov
Hahaha zabavna igra, vendar se prepričajte, da igra ni cheted
Dobra igra, lep koncept, a razvijalci Zakaj morate žaliti igralce tako, da mi z roko poveste, kje naj kliknem, čeprav je vadnice konec, zdaj sem jezen, samo želim raziskati igro
Igra ni slaba, vendar se je igra pokvarila po tretjem robotu in nisem mogel kupiti robotov in nisem mogel dobiti robota nazaj
To je res zabavna igra, ki jo mora vsak poskusiti
Rahlo zabavno, a zelo zasvoji.
Mad Dex Παιχνίδια arcade ujtw
Lahko jo igram ves dan, vendar je glasba slaba
Merge Plane Robots - Idle Game Casual gjp
Ta igra je najboljša in roboti izgledajo neverjetno!! Želim si samo, da ne bi trajalo tako dolgo, da pridem tako daleč. :c
WOW
Igra je zelo prijetna in všeč mi je animacija, ko dobite novega robota.
Zabavna igra za mojega 5-letnega sina. Aplikacija je zdaj skoraj nemogoča. Kapljice rdeče škatle ni mogoče odpreti in nikoli ne izginejo. Vrstica nagrad za gledanje dodatkov je izginila. Aplikacija naključno ponuja nadgradnje, ko kupite robota z igralno valuto (kot prej); zdaj pa ponudbe ne morete sprejeti ali zavrniti. Na tej točki morate zapreti aplikacijo. Poskušal sem počistiti predpomnilnik igre in obrisati predpomnilnik particije android. Nobenega izboljšanja. Odstranil sem aplikacijo, ki izgubi ves napredek. Dobil je bota 33. stopnje.
Visuals 3, zabava za 7 letnika,
Dobra polnilna igra, vendar veliko oglasov
Ta igra je že zabavna in ravno danes sem jo dobil! Nič kaj dosti, dal mu bom pet zvezdic!🙂🙂
Spominja me na transformatorje, vendar potrebuje samo m pi re grafiko
ne plačajte draguljev, ko tekmujete v misiji
Merge Plane Robots - Idle Game Casual gjp
Slab
Ta igra bi morala imeti spletne bitke
zabavna igra preveč doda svojo kopijo toliko drugih, ki se združijo
Merge Plane Robots - Idle Game કેઝ્યુઅલ ulmk
Všeč mi je združitev robota, vendar robota še nikoli nisem združil, zdaj pa je to moj prvi združitev robota
Nicht črevesje
Všeč mi je bila stara različica te igre. Zdaj je katastrofa, če gledam. Slabo
Še ena združitvena igra, ki je prekleto preveč dolgočasna
Še vedno se učim, zdi se zabavno in hitro
Ta igra je 🏁
Več hitrosti in hladnejši roboti
Slabo, dobim toliko dodatkov
Proti: * Lestvica najboljših je lažna. Rezultati lestvice najboljših se še naprej povečujejo, ko ste brez povezave. Zaradi tega težko zaupam tej igri s pravim denarjem. * Dva obiska tovarne brez izbire nadgradnje oglasa prisilita oglas brez nagrade za igro. Ko uporabljate tovarno, načrtujte bodisi izbiro nadgradnje oglasov ali prekinitev povezave. Prednosti: * Osnovno igranje je preprosto. Sistem nadgradnje je osnovni in ne gacha ali lootboxes. Raje imam igre v prostem teku, da so preproste in predvidljive. * Oglasi niso vsiljivi. Noben oglas me ni spraševal po starosti ali drugih osebnih podatkih. * Razen enega prisilnega oglasa, ki sem ga omenil zgoraj, oglasi dajejo izbiro, ali jih želite gledati ali ne, in vedno dajejo nagrado za igro, če gledate. * Umetnost in animacija sta dobra. Pravzaprav izgleda kot ikona in reklamne slike. * Precej stabilen. Pred upočasnitvijo ali zrušitvijo so potrebne ure aktivnega igranja. Na splošno se mi zdi to ena boljših iger te vrste. Dobra izbira za igralce, ki ne motijo gledanja veliko oglasov v igri, podprti z oglasi.